o nama

Health & Fitness Concept

ovde radimo drugačije

naš rad

Nakon 15 godina rada u velikim sistemima teretana i fitnes centara, odlučili smo da napravimo naš centar i direktno u praksi primenimo naša znanja o telu i treningu.

Želimo da izađemo iz šablona i ponudimo svojim vežbačima nešto potpuno drugačije i unikatno u našem okruženju. To podrazumeva rad sa malim brojem klijenata kojima ćemo pomoći da zaista unaprede svoje zdravlje kroz fitnes, trening i oporavak tela, uz obavezne promene loših navika.

Drugačiji pristup

Briga o ljudskom telu i znanja o treningu su naš život. Sve što radimo, isprobali smo više puta na sebi. 

Polazimo od ključne pretpostavke da su uspostavljanje i očuvanje zdravlja najvažnija stavka u treningu, a tek nakon toga izgled, sposobnosti ili neki krajnji ciljevi poput trčanja maratona ili penjanja na Kilimandžaro.

Kontinuirano i predano radimo na unapređenju svih aspekata snage i izdržljivosti potrebnih kako za aktivan život, tako i za bavljenje sportom za one koji to vole i žele.

MyFitWorld Podcast
Naš trener: Slobodan Smiljanić

Kondicioni Vs personalni Trener

NEMA GUŽVE, NISMO KLASIČNA TERETANA

Naš prostor je prostran i osmišljen tako da u svakom segmentu idealno odgovara potrebama vežbača i trenera, a obezbedili smo i lak i brz pristup lokaciji na kojoj radimo.
Stalno će neko trenirati sa vama ili vas nadzirati, želimo maksimalno bezbedan rad naših klijenata u prijatnom, prostranom i čistom prostoru koji smo osmišljavali mesecima.
Broj mesta po terminu je ograničen i svaki dolazak se zakazuje unapred.

Testimonials

klijenti o nama

Zakažite besplatne konsultacije