Naš tim

Slobo-portret-za-sajt-manja

Slobodan Smiljanić

Glavni Trener

    Slobodan Smiljanić rodjen 1989. godine u Čačku, maturant čuvene čačanske gimnazije, preko 12 godina treniranja najbitnije sporedne stvari u Čačku (košarke). Nakon odsluženja vojnog roka, upisuje Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja i postaje master profesor sporta i fizičkog vaspitanja, smer personalni fitnes. 

 

Od 2012. godine radi sa rekreativcima, a u međuvremenu ulazi i u vrhunski sport gde radi sa prvotimcima Košarkaške lige Srbije. Za sve godine rada, prisutno je konstantno usavršavanje pod pokroviteljstvom poznate evropske organizacije “Perform Better”, gde se usavršava u oblasti funkcionalnog treninga.

 

Kao upotpunjavanje i usavršavanje karijere i znanja završava jedan od najpoznatijih kurseva za licencu nutricioniste u okviru organizacije “Precision nutrition”. Veliki je ljubitelj prirode, druženja i kretanja.

 

Moto mu je pomaganje ljudima na psihofizičkom planu, mentalno osnaživanje kroz fizički trening i promenu načina razmišljanja, kao i rušenje stereotipa kada je u pitanju pristup vežbanju u teretani ili fitnes centru. 

Veljko-portret-za-sajt-manja

Veljko Vojinović

Glavni Trener

  Veljko Vojinović rodjen 1985. godine, završio srednju medicinsku školu, opšti smer. Diplomirao na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu na temu Hipertenzija i fizička aktivnost. Oženjen je i ima ćerku.

 

Tokom višegodišnjeg rada u različitim centrima stekao je dragoceno iskustvo kao trener rekreativaca iz oblasti redukcije telesne mase i problema vezanih za metabolicki sindrom, kineziterapije i rehabilitacije, radu sa decom i kondicionom treningu sportista.

 

Sve vreme teče njegovo stručno usavršavanje, pa tako putem brojnih seminara i kurseva stiče znanja iz različitih oblasti koje se bave usavršavanjem kretanja i kretnih obrazaca ljudi.

 

Nekada profesionalni košarkaš saveznog ranga, a za sebe smatra da je komunikativan, posvećen, izuzetan motivator i zaljubljenik u prirodu.

 

Njegov moto je: Ako već nešto radiš, radi najbolje što možeš, ne zbog drugih, već zbog sebe.

Zakažite besplatne konsultacije